براونی شکلاتی کره بادام زمینی
این دستور پخت براونی مناسب دیابتیها از ترکیب طعم کلاسیک شکلات و کره بادام زمینی برای تهیه دسر خوشمزهای استفاده میکند که میخواهید بارها و بارها درست کنید. برای تهیه کره بادام زمینی اصیل، مرغوب و تازه از صفحه دستگاه کره گیر بادام زمینی بازدید کنید.
مواد تشکیل دهنده
- اسپری پخت نچسب
- ¼ فنجان کره
- ¾ فنجان شکر
- ⅓ فنجان آب سرد
- ¾ فنجان تخم مرغ یخچالی یا منجمد، یا 3 تخم مرغ کمی هم زده شده
- ¼ فنجان روغن کانولا
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- ¼ فنجان آرد شیرینی گندم کامل
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ فنجان کره بادام زمینی
- ½ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
- ¼ فنجان تکههای شکلات نیمه شیرین
دستورالعمل
مرحله 1
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 9 اینچی را با فویل بپوشانید و فویل را روی لبههای تابه بکشید. فویل را به آرامی با اسپری نچسب بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت کم ذوب کنید؛ از روی حرارت بردارید شکر و آب را با همزن بزنید. تخم مرغ، روغن و وانیل را با همزن بزنید تا مخلوط شوند. 1 فنجان آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند (در این مرحله خمیر رقیق خواهد شد.) کره بادام زمینی را در یک کاسه کوچک بریزید. ½ فنجان از خمیر را به تدریج با همزن بزنید تا یکدست شود. کنار بگذارید. در ظرفی دیگر، ¼ پیمانه آرد باقیمانده و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در خمیر ساده هم بزنید؛ تکههای شکلات را هم بزنید. خمیر شکلاتی را در تابه آماده شده بریزید.
مرحله 3
خمیر کره بادام زمینی را در قالب تودههای کوچک روی خمیر شکلاتی در تابه بریزید. با استفاده از یک کاردک فلزی نازک، خمیرها را با هم بچرخانید. به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن را به آرامی لمس کنید و خلال دندانی که در نزدیکی مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، بپزید. در تابه روی توری سیمی کاملا خنک کنید. حال برش دهید.
نکته: در صورت استفاده از جایگزین شکر، Splenda(R) Sugar Blend for Baking یا Sun Crystals(R) را به جای شکر انتخاب کنید. دستورالعملها را دنبال کنید تا از مقدار محصول معادل ¾ فنجان شکر استفاده کنید. زمان پخت را به 15 تا 18 دقیقه کاهش دهید یا تا زمانی که رویه با کمی لمس کردن به فنر برگردد و یک خلال دندان در نزدیکی مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.
ارزش غذایی
اندازه سرو: 1 عدد براونی
در هر وعده: 151 کالری؛ پروتئین 3 گرم؛ کربوهیدرات 17 گرم؛ شکر 10 گرم؛ چربی 8 گرم؛ چربی اشباع 3 گرم؛ کلسترول 6 میلی گرم؛ سدیم 61 میلی گرم
منبع: eatingwell.com