کره بادام زمینی شکلاتی

کره بادام زمینی شکلاتی

با این دستور العمل آسان برای کره بادام زمینی شکلاتی خانگی، غذاساز خود را به یک دستگاه تولید کره آجیل تبدیل کنید. آن را روی نان تست امتحان کنید، روی یک موز بمالید یا با یک قاشق غذاخوری میل کنید. دستگاه کره گیر بادام زمینی روند تهیه کره بادام زمینی را راحت کرده و حتی با استفاده از دستگاه کره ساز خانگی می‌توانید بدون نیاز به شخصی ثالث، کره بادام زمینی تازه خود را تهیه کنید.

 

مواد تشکیل دهنده

  • ¼ فنجان بادام زمینی بدون نمک
  • ⅓ فنجان شکلات تلخ یا چیپس خرد شده، ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص
  • 1 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی یا کانولا
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک

 

دستورالعمل

مرحله 1

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

 

مرحله 2

بادام زمینی را در یک ظرف پخت کم عمق پخش کنید. 8 تا 10 دقیقه بپزید، یک یا دو بار هم بزنید تا معطر شود. انتقال به غذاساز؛ شکلات ذوب شده، شربت افرا، روغن، وانیل و نمک را اضافه کنید. آن را تا زمانی که یکدست و کرم رنگ شود، حداقل به مدت 8 دقیقه و حداکثر 10 دقیقه ادامه دهید تا کناره‌ها را بتراشید.

 

نکات

نگهداری و مصرف: تا 1 ماه در دمای اتاق نگهداری شود.

برای ذوب شدن شکلات، در یک کاسه روی متوسط ​​(50%) به مدت 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید. هم بزنید، سپس مایکروفر را روی متوسط ادامه دهید و هر 20 ثانیه یکبار هم بزنید تا ذوب شود.

 

ارزش غذایی

حجم سرو: 2 قاشق غذاخوری

در هر وعده: 201 کالری؛ پروتئین 5.9 گرم؛ کربوهیدرات 12.4 گرم؛ فیبر رژیمی 2.4 گرم؛ شکر 7.4 گرم؛ چربی 15.3 گرم؛ چربی اشباع شده 3.4 گرم؛ کلسترول 0.5 میلی گرم؛ ویتامین آ  iu 3.4IU; فولات 22.1 میکروگرم؛ کلسیم 22.4 میلی گرم؛ آهن 0.9 میلی گرم؛ منیزیم 52.2 میلی گرم؛ پتاسیم 195 میلی گرم؛ سدیم 76.3 میلی گرم؛ شکر اشباع شده 6 گرم

 

منبع: eatingwell.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
سوالی دارید؟
چت را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp نام من را Click و یا Tap کنید.
من معمولاً بعد از چند دقیقه پاسخ خواهم داد.