کوکیهای شکلاتی با کره بادام زمینی
کودکان و بزرگسالان به طور یکسان این دستور العمل ساده شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی را دوست دارند، که – بر خلاف بسیاری از دستور العملهای کوکیها – نیازی به آرد ندارد. این کوکیهای شکلاتی کره بادام زمینی بدون گلوتن، نرم و جویدنی هستند و تنها با پنج ماده ساده، میتوانند به راحتی توسط سرآشپزهای جوان پخته شوند و به عنوان یک غذای بین وعدهای از آن لذت ببرند. همچنین آنها برای یک مهمانی، تعطیلات یا برای تنوع ذائقه مناسب هستند. کره بادام زمینی مرغوب و تازه را نیز با استفاده از دستگاه کره گیر بادام زمینی سناباد ماشین میتوانید تهیه و استفاده نمایید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 عدد تخم مرغ
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان کره بادام زمینی طبیعی
- ½ فنجان شکر قهوهای
- ⅓ فنجان شکلات چیپسی نیمه شیرین
دستورالعمل
مرحله 1
قفسه را در وسط فر قرار دهید. روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ورقههای پخت را با دو کاغذ روغنی بپوشانید. تخم مرغ و نمک را در یک کاسه متوسط با همزن بزنید. کره بادام زمینی، شکر قهوهای و شکلات چیپسی را هم بزنید تا ترکیب شوند. یک قاشق غذاخوری خمیر کمی گرد شده با فاصله حدود 2 اینچ از هم روی ورقههای پخت آماده شده قرار دهید.
مرحله 2
از یک چنگال استفاده کنید تا با فشار دادن ملایم به صورت متقاطع، هر کوکی را به قطر 1 3/4 اینچ صاف کنید. کوکیها را روی یک ورق در یک زمان بپزید تا زمانی بین 8 تا 10 دقیقه سفت شوند. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی تابه خنک شود، سپس به توری سیمی منتقل کنید تا حدود 20 دقیقه کاملا خنک شود. این کار را با کوکیهای باقی مانده تکرار کنید.
تجهیزات: کاغذ روغنی
نکته: تا 2 روز در یک ظرف در بسته نگهداری شود.
ارزش غذایی
حجم سرو: 2 عدد کوکی
در هر وعده: 159 کالری؛ پروتئین 4.3 گرم؛ کربوهیدرات 12 گرم؛ فیبر رژیمی 1.3 گرم؛ شکر 9 گرم؛ چربی 10 گرم؛ چربی اشباع شده 2.1 گرم؛ کلسترول 12.4 میلی گرم؛ ویتامین آ iu 18IU؛ فولات 2 میکروگرم؛ کلسیم 3.1 میلی گرم؛ آهن 0.4 میلی گرم؛ منیزیم 4.7 میلی گرم؛ پتاسیم 18.1 میلی گرم؛ سدیم 99.9 میلی گرم؛ شکر اشباع شده 8 گرم
منبع: eatingwell.com