کوکی کره بادام زمینی 4 ماده
این دستور پخت بیسکویت کره بادام زمینی مناسب دیابتیها فاقد آرد است. برای مناسبتهای خاص، طوری آنها را تزئین کنید تا مناسب همان مناسبت و مراسم باشد. کره بادام زمینی تازه و لذیذ را میتوانید با دستگاه کره ساز تهیه کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 فنجان شکر
- 1 فنجان کره بادام زمینی
- 1 عدد تخم مرغ
- شکر، به میزان لازم
دستورالعمل
مرحله 1
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ورقههای کوکی را چرب کنید یا کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، 1 فنجان شکر، کره بادام زمینی و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. با استفاده از دستان خود، مخلوط کره بادام زمینی را به شکل توپهای 1 اینچی بغلتانید. روی ورقههای کوکی آماده شده به فاصله 2 اینچ قرار دهید. هر گلوله را با یک لیوان که کمی چرب شده و در شکر آغشته شده است، کمی صاف کنید. یک کاتر کوکی ستاره شکل کوچک را کمی چرب کنید. در شکر فرو کنید در مرکز هر کوکی فشار دهید.
مرحله 2
حدود 9 دقیقه یا تا زمانی که لبهها صاف شده و کف آن کمی قهوهای شود بپزید.
ارزش غذایی
اندازه سرو: 1 کوکی
در هر وعده: 66 کالری؛ پروتئین 2 گرم؛ کربوهیدرات 7 گرم؛ فیبر رژیمی 0.4 گرم؛ شکر 6.1 گرم؛ چربی 3.8 گرم؛ چربی اشباع شده 0.8 گرم؛ کلسترول 5.9 میلی گرم؛ ویتامین آ iu 8.8IU; فولات 5.9 میکروگرم؛ کلسیم 3.4 میلی گرم؛ آهن 0.2 میلی گرم؛ منیزیم 11.4 میلی گرم؛ پتاسیم 49.4 میلی گرم؛ سدیم 35 میلی گرم
منبع: eatingwell.com