کوکی کره بادام زمینی 4 ماده

کوکی کره بادام زمینی 4 ماده

این دستور پخت بیسکویت کره بادام زمینی مناسب دیابتی‌ها فاقد آرد است. برای مناسبت‌های خاص، طوری آنها را تزئین کنید تا مناسب همان مناسبت و مراسم باشد. کره بادام زمینی تازه و لذیذ را می‌توانید با دستگاه کره ساز تهیه کنید.

 

مواد تشکیل دهنده

  • 1 فنجان شکر
  • 1 فنجان کره بادام زمینی
  • 1 عدد تخم مرغ
  • شکر، به میزان لازم

 

دستورالعمل

مرحله 1

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه‌های کوکی را چرب کنید یا کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، 1 فنجان شکر، کره بادام زمینی و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. با استفاده از دستان خود، مخلوط کره بادام زمینی را به شکل توپ‌های 1 اینچی بغلتانید. روی ورقه‌های کوکی آماده شده به فاصله 2 اینچ قرار دهید. هر گلوله را با یک لیوان که کمی چرب شده و در شکر آغشته شده است، کمی صاف کنید. یک کاتر کوکی ستاره شکل کوچک را کمی چرب کنید. در شکر فرو کنید در مرکز هر کوکی فشار دهید.

 

مرحله 2

حدود 9 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها صاف شده و کف آن کمی قهوه‌ای شود بپزید.

 

ارزش غذایی

اندازه سرو: 1 کوکی

در هر وعده: 66 کالری؛ پروتئین 2 گرم؛ کربوهیدرات 7 گرم؛ فیبر رژیمی 0.4 گرم؛ شکر 6.1 گرم؛ چربی 3.8 گرم؛ چربی اشباع شده 0.8 گرم؛ کلسترول 5.9 میلی گرم؛ ویتامین آ  iu 8.8IU; فولات 5.9 میکروگرم؛ کلسیم 3.4 میلی گرم؛ آهن 0.2 میلی گرم؛ منیزیم 11.4 میلی گرم؛ پتاسیم 49.4 میلی گرم؛ سدیم 35 میلی گرم

 

منبع: eatingwell.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
سوالی دارید؟
چت را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp نام من را Click و یا Tap کنید.
من معمولاً بعد از چند دقیقه پاسخ خواهم داد.